Nu ska de gifta sig

Nancy fick förlovningsring vid en romantisk middag med "Svennis"

NYHETER

LONDON

Nu ska Svennis och Nancy gifta sig.

Igen.

Detta enligt ett "världsexklusivt scoop" i tidningen News of the World.

ALLT ÄR FÖRLÅTET Nancy och Svennis bor tillsammans igen i huset vid Regents Park i London och paret åt en romantisk middag på en italiensk restaurang i går kväll. Arkivbild: URBAN ANDERSSON

Vi har sett nyheten flera gånger tidigare i brittisk press, och varje gång har Sven-Göran Eriksson satt upp en förvånad min och sagt:

- Gifta oss? Det hade jag ingen aning om. Var får de allt ifrån?

Finns det någon sanning i ryktena den här gången?

Tja, News of the World har i alla fall färska bilder på Svennis och Nancy, med armarna om varandra, under samma paraply.

Bor ihop igen

De två bor nu återigen tillsammans i huset vid Regents Park i London, och enligt "vänner" till Nancy är Svennis så full av ånger efter otrohetsaffären med FA-sekreteraren Faria Alam att han har friat till Nancy. I fredags kväll åt paret en romantisk middag med tända ljus på den italienska restaurangen Locanda Locatelli. Trots att de upptäckte fotograferna utanför gick de ut tillsammans och höll om varandra. Nancy såg triumferande ut och signalerade tydligt: Ja, vi är ett par igen.

Hon såg noga till att den stora förlovningsringen syntes. Och enligt en av hennes väninnor är bröllopet nära förestående.

Pampigt bröllop

Väninnan säger:

- De har diskuterat att smita i väg någonstans och gifta sig i smyg. Men de har insett att det är meningslöst, nyheten kommer ändå att sprida sig blixtsnabbt.

- Så det kommer att bli som Nancy helst vill ha det " en ceremoni med pompa och ståt. Hon vill inte missa chansen att visa världen att hon vunnit matchen mot sina rivaler. Det kommer att bli Nancys största dag i livet.

News of the World kör historien på sidorna ett, två och tre i dag och utropar: Nancy har segrat!

Peter Wennman