Prinsessan Märtha Louise är gravid igen

Väntar sitt andra barn med Ari Behn

NYHETER

Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn väntar sitt andra barn.

Det avslöjade det norska hovet på måndagen.

– Det är stor glädje i hela familjen, säger hennes svärfar Olav Bjørshol.

Foto: aftonbladet bild
Prinsessan Märtha Louises familj ska bli större.

Om tre dagar fyller prinsessan Märtha Louise 33. Men redan i förmiddags kunde det norska hovet i ett pressmeddelande berätta att hon fått den bästa av födelsedagspresenter. Man skrev:

”Prinsessan Märtha Louise och Ari Behn har glädjen att kunna meddela att de väntar barn. Prinsessan beräknas föda i april 2005 och födseln kommer att äga rum på Rikshospitalet i Oslo. Den blivande mamman är i god form och väntas ha en normal havandeskap. Prinsessans graviditet

Påverkar inte parets planer att flytta till USA i oktober.”

Överlyckliga för beskedet

Ari Behns pappa har vetat om att paret väntar sitt andra barn ett tag. Men när norska VG i förmiddags ringde upp spelade han överraskad.

– Så fantastiskt, så trevligt, sa han.

Men när han fått klart för sig att nyheten bekräftats av hovet, medgav han att familjen redan fått beskedet. Och Olav Bjørshol berättar att paret är överlyckliga över att bli föräldrar igen.

– Jag vet att de har det mycket, mycket bra och gläder sig väldigt, säger han till VG:s nätupplaga.

Ari Behn har tidigare berättat att han drömmer om fler barn och att han åtminstone vill ha tre. Och nu kan dottern Maud Angelica se fram emot en syster eller bror.

Och syskonens födelsedagar kan hamna tätt inpå varandra. Maud Angelica föddes för ett och ett halvt år sedan – 29 april 2003.

Mattias Lundell