Familjen – vilken cirkus

Furst Rainier, född 1923, gifte sig med filmstjärnan Grace Kelly, född 1929, den 3 september 1956. De fick tre barn. Grace Kelly avled 1982 i en bilolycka.
NYHETER

Caroline, 48

Gift med den tyske skandalprinsen Ernst August, kurfurste av Hannover, 50. Tidigare har Caroline varit gift med en fransk playboy och den italienske affärsmannen Stefano Casiraghi, som 1990 körde ihjäl sig under en motorbåtstävling.

Caroline har tre barn:

Sonen Andrea, 19, och Charlotte, 17, med Stefano Casiraghi.

Alexandra, 4, med Ernst August.

Albert, 47

Studerade politik, ekonomi, psykologi, engelsk litteratur, antropologi, geologi, filosofi, sociologi, tyska och musik på Amherst College i USA.

Han är en flitig och allsidig idrottsman: medeldistanslöpare, spjutkastare, simmare, spelade fyra år med Monacos fotbollslag, har svart bälte i judo, spelar tennis, seglar, åker skidor, fäktas...

Prins Albert tävlade i bob­sleigh i OS i Calgary, Albertville och Lillehammer.

Han är officer i franska flottan, ordförande i Monacos Röda Korset och riddare av Malteserorden.

Stephanie, 40

Gifte sig med sin livvakt Daniel Ducruet, som lockades till otrohet med en belgisk strippa. Stephanie skilde sig och anslöt sig till en schweizisk cirkus. Hon har haft ett förhållande med en elefantdressör, varit gift med en cirkusdirektör och lever nu med en tredje cirkusman.

Stephanie har tre barn:

Louis, 13, och Pauline, 11, med Daniel Ducruet.

Camille Marie Kelly, 7, med okänd fader.

Läs mer

Tidigare artiklar