Fruns älskare var bosatt i garderoben

Slog ihjäl maken när han blev påkommen

1 av 3 | Foto: WKRN
Frun Martha Freeeman hade sin älskare boendes i garderoben. När hennes make krävde att hon skulle kasta ut honom, mördade älskaren den äkte mannen.
NYHETER

NEW YORK

I en månad bodde hustruns älskare i en garderob.

När inkräktaren en dag började snarka upptäckte maken bedrägeriet - och blev ihjälslagen.

- Då och då stöter vi på fall med unika och bisarra inslag. Det här är definitivt ett sådant fall, säger Nashville-polisens talesman Don Aaron till nyhetsbyrån AP.

Han överdriver inte.

Delade huset

I över en månad hade Martha Freeman, 40, låtit sin älskare, den 35-årige Rafael De Jesus Rocha-Perez, bo i en garderob i det hus hon delade med maken Jeffrey i en förort till Nashville. Jeffrey Freeman, 44, misstänkte ingenting.

Förrän sent i söndags kväll.

Tog en promenad

När han kom hem hörde han hur någon snarkade inne i garderoben garderoben och upptäckte den unge inkräktaren.

Snart hade hela det iskalla bedrägeriet uppdagats. Freeman beordrade sin hustru att kasta ut sitt vänsterprassel medan han själv tog en lugnande promenad.

Slog med pistolen

Men när den bedragne mannen återvände hade Rocha-Perez - oklart hur- beväpnat sig med en pistol och tvingade in honom i ett badrum.

- Rocha-Perez misshandlade kvinnans make till döds. Han använde pistolkolven som tillhygge, säger Aaron.

Under tiden flydde Martha Freeman till en granne och bad dem larma polis. När utredare kom till platsen hade Rocha-Perez lagt benen på ryggen.

Tryckte på vinden

Han kom dock inte långt. En granne såg honom springa in och gömma sig i ett hus under upprustning två kvarter från brottsplatsen.

När han hittades låg han och tryckte på vinden.

- I nuläget kan jag inte gå in på några detaljer eller om de två männen kände varandra. Såvitt vi vet var Rocha-Perez hennes pojkvän, uppger Aaron.

- Vi har fortfarande frågor som kräver svar. Vi ska fortsätta att jobba med fru Freeman till vi fyllt i alla tomrum.

Älskaren Rafael DeJesus Rocha-Perez har åtal att vänta för mord. Han sitter häktad mot en borgen på 3,5 miljoner kronor.

Per Bjurman, Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM