Katie kan vara sjuk av kärlek

Återvände från romansresan med jätteutslag

1 av 3 | Foto: BULLS
FÖRE Så här såg paret ut under kärleksresan i Italien. I ansiktet på Katie syns inte ett spår av utslag. Bilden togs 28 april.
NYHETER

NEW YORK

Här är munsåren som hela USA pratar om.

När Katie Holmes kom hem från Italien med nye pojkvännen Tom Cruise såg den klassiska skönheten ut som en böldpest-patient.

Kärleksaffären mellan filmstjärnorna Tom Cruise och Katie Holmes avslöjades i Rom för snart två veckor sedan och betraktas som vårens hetaste Hollywood-romans.

Men är den sann?

Båda två medverkar i filmer som har premiär inom kort och kyssarna som fångats på bild kan, menar skeptikerna, vara en smart marknadsföringsbluff.

Är verkligen kär

Vänner och familjemedlemmar har dock bekräftat att Cruise verkligen är kär i den 16 år yngre skönheten och har inlett en seriös relation med henne.

Men hur mår Katie Holmes, känd framförallt från tv-serien "Dawson"s Creek"?

På de första bilder som publicerats sedan hon kom hem till Los Angeles har hon stora utslag och bölder i ansiktet, framförallt runt munnen.

Kan vara allergisk

Vem som helst kan ha problem med hyn, men i det brutalt utseendefixerade Hollywood visar sig en ung skådespelerska helt enkelt inte på det sättet - såvida hon inte måste och har problem som inte går att dölja. Hetaste tipset:

Katie Holmes är allergisk mot sin berömde pojkvän!

Det är inte så bisarrt som det låter. Man kan faktiskt vara allergisk mot sin partner.

Skulle det vara fallet med Katie Holmes ser Tom Cruises senaste kärleksaffär onekligen ut som en "Mission impossible" i verkligheten"

En kyss kan vara livsfarlig

Per Bjurman