Madde värmer upp inför kärleksresan

Nu stundar sol och bad för prinsessan och sambon Jonas

1 av 3 | Foto: Per-Olof Sännås
2. Prinsessan tog tillfället att bättra på solbrännan i går. "Precis som resten av oss satsar hon stenhårt på beach 2005. Det gäller att vara tränad, solbränd, ja helt enkelt snyggast", säger en av vännerna.
NYHETER

Här laddar prinsessan Madeleine upp inför sin kärlekssemester.

I går bättrade hon på solbrännan hemma hos pojkvännen Jonas Bergström.

Snart reser paret på en romantisk resa till lyxiga S:t Tropez.

I och med att sommaren närmar sig med stormsteg råder bråda dagar för prinsessan. Hon har trappat upp träningen på gymmet, går långpromenader och undviker snabbmat som pizza och hamburgare.

-Precis som resten av oss satsar hon stenhårt på beach 2005. Det gäller att vara tränad, solbränd, ja helt enkelt snyggast på stranden, säger en av vännerna.

Shoppingtur

Under gårdagen solade prinsessan hemma hos pojkvännen Jonas Bergströms föräldrar i Djursholm. I torsdags kombinerade hon och kronprinsessan Victoria också en shoppingtur med power-walk i centrala Stockholm.

Jetsetort

En av anledningarna till Madeleines intensiva komma-i-form-period är hennes inplanerade kärleksresa med pojkvännen. Under ett par veckor i juli åker paret till franska rivieran och jetsetorten S:t Tropez. Där väntar sol och bad, shopping och fester med kompisarna.

Hårt bevakad

Madeleine och Jonas kommer att solbada på den privata lyxstranden Nikki Beach.

Det privata beachområdet är inhägnat och hårdbevakat.

Före resan till Frankrike kommer Madeleine och Jonas även att tillbringa några veckor på Öland i samband med kronprinsessan Victorias födelsedag.

Daniel Nyhlén