Hon dömdes för sex med 8-åringen

Tammy blev besatt av sin dotters vän

NYHETER

Tammy Imre, 30, blev besatt av sin dotters åttaårige kompis.

I ett brev till pojken beskrev hon upprepade sexövergrepp:

-Baby, jag älskar det vi gjorde bakom trädet. Det visar hur mycket du älskar mig.

Foto: BULLS
fick 6 års fängelse Tammy Imre fick sex års fängelse för övergreppen på den 8-årige pojken. Hon är själv ett tidigare våldtäktsoffer och har psykiska problem.

Avslöjandet om den kvinnliga pedofilen chockade USA i vintras.

"Det lät som ett skämt"

-När allt först kom fram lät det nästan som ett skämt på grund av de omvända rollerna. Men när vi står här i dag vet vi inte hur det förstört pojkens självförtroende och hans relationer till andra människor, sa åklagaren Cornelius Kelly i rättegången i Brideport, Connecticut.

Övergreppen avslöjades när pojkens mamma hittade brev till sin åttaårige son från Tammy Imre.

"Du vet att jag älskar dig. Jag vet att vi inte kan ha sex varje dag, men vi borde kyssas länge varje dag för att visa att vi älskar varandra", stod det i ett av breven.

Sekreteraren Tammy Imre, som var god vän med pojkens mamma, erkände i rätten sexuella kontakter med åttaåringen-men hävdade att de aldrig hade samlag.

Hennes dotter bor nu hos fosterföräldrar.

-Hon har skadat många oskyldiga människor, bland annat dottern som inte bara förlorat sin mamma utan även sin bästa vän, min son sa mamman till domaren.

Tammy Imre har dömts till sex års fängelse för övergreppen. Pojkens familj accepterade en mildare uppgörelse för att skona honom från att tvingas vittna under rättegången.

Själv utsatt för våld

Enligt försvarsadvokaten Donald Papcsy är Tammy Imre ett tidigare våldtäktsoffer som lider av psykiska problem som gör det svårt för henne att skilja rätt från fel.

-Det sexuella traumat har präglat henne. Hon är inte en ond människa, säger han.

Tidigare:

Johan Edgar

ARTIKELN HANDLAR OM