– Jag är nog rätt hyfsad på att dansa...

NYHETER

Linda Isacsson, 32, programledare för "Sveriges värsta" på TV4, du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: BÖRJE THURESSON
Linda Isacsson svirar – men först på småtimmarna.

Ett bra utgångsläge är Söder. Jag tycker att Ljunggrens i Brunogallerian funkar bra, där hänger trevliga människor och de har goda drinkar med björnbär. Men jag tar en öl för att spara pengar.

Sen går jag ner till Mariatorget och in på Söders bowling. Det är ju jätteroligt, och man blir på gott humör av att spöa någon i bowling. Jag är rätt bra, brukar ligga runt 120-130 poäng. 100 är skamgränsen. Man får välja sitt sällskap så att man vinner. Lite till öl dricker jag här.

En promenad till Gamla stan blir det sen. På Grill Ruby finns kolgrill och det blir fantastiskt gott. De har stans bästa hamburgare här. Jag äter en tonfiskcarpaccio till förrätt och en entrecote till varmrätt. Sen kan man välja olika tillbehör, jag skulle ta spenatsallad med parmesan. Jag delar på en flaska sydafrikansk pinotage med mina kompisar. Det är viktigt att dricka gott vin till gott kött, ett tunt rödvin passar bra till.

Jag drar in till Bistro Jarl. I baren ber jag bartendern göra en riktigt god longdrink i höga glas. Det kan till exempel vara med äpple och champagne, syrlig och räcker länge. Bra pris, och det är värsta lyxgoda drinken.

Sist på rutten är La Isla och där dansar vi salsa. Där måste man dricka Sol och tequila. Jättekul bar och fantastisk musik. Massor av dansanta människor, jag är nog rätt hyfsad på att dansa själv. Jag har ju mina rötter i Norrland och där börjar man ju dansa styrdans vid tolv-tretton år. Man blir mycket uppbjuden, men det är inte fasligt raggigt.

Så bränner Linda 1000 spänn