Muskelstjärnor gripna för mord

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
riskerar dödsstraff Kroppsbyggarna Kelly Ryan, 33, och hennes man Craig Titus, 40, misstänks ha mördat sin kvinnliga assistent. Nu riskerar de att dömas till döden.
NYHETER

LOS ANGELES

Den professionelle kroppsbyggaren och före detta Mr. Olympia-deltagaren, Craig Titus, 40, har gripits för mord.

Han och hans hustru, Kelly Ryan, 33, misstänks nu för att ha dödat sin kvinnliga assistent.

Fälls de för brottet riskerar de dödsstraff.

-Vi är oskyldiga, säger paret.

Titus och Ryan greps av FBI i närheten av Boston den 23 december, nio dagar efter att Melissa James, 28, hittats mördad i parets uppbrända Jaguar utanför Las Vegas.

Utredarna uppger att Titus den 17 december erkände mordet för en affärskollega.

Starka bevis

Kreditkortskvitton visar också att Ryan morgonen efter mordet köpte en grill och flera dunkar tändvätska i Las Vegas. En övervakningskamera fångade henne och en man när de lägger varorna i baksätet på en medelstor bil som påminner om en Jaguar.

- Jag vill att den som gjorde det här ska få betala. Melissa var en bra person, snäll, söt, omtänksam, säger den mördade kvinnans mamma, Maura James, 51.

Polisen i Las Vegas uppger att Titus hade ett kärleksförhållande med Melissa James bakom ryggen på sin hustru.

Tejpade igen munnen

Titus sa också till polisen att han den 12 december bokade ett hotellrum för två nätter och tillbringade den största delen av en natt där med assistenten.

Två dagar senare hittades den 28-åriga Melissa James död av en överdos i bakluckan till det gifta parets utbrända bil. Det var vitt tyg runt hennes nacke och maskeringstejp över hennes mun.

Magnus Sundholm