Klubba ut julen med Street Life

Premiär i kväll med Stakka Bo som dj

NYHETER

I dag är det tjugondag knut och julen ska dansas ut.

Har du ingen julgran att plundra kan du i stället bege dig till Streets nya fredagsklubb.

Där vankas dans, ekomat och Stakka Bo.

Foto: ANDREAS BARDELL
Mixat Nya klubben Street Life satsar på en mixad publik. "Det brukar vara så fruktansvärt ungt i Stockholms klubbliv, vilket jag tycker är tråkigt. Jag ska försöka locka även dem som har några år på nacken", säger Teet Sirotkin som är med och sparkar igång Street life.

Vill du att summan av lasterna ska vara konstant?

Då kan Street Life vara något för dig. För klubben som kommer att husera på Street på fredagar under våren har en specialkomponerad barmeny, som består av garanterat dagsfärsk och hälsosam mat.

I början av kvällen erbjuds soft loungemusik, sedan ökar tempot successivt. Tyglarna är lösa. Både soul, disco, house, indiepop, rock och electro kan komma på fråga.

Blandad publik

Teet Sirotkin, känd som arrangör av klubbar som Panda och Indierave, hjälper till att sparka igång Street Life. Han är även resident-dj och tänker sig en åldersmässigt blandad publik.

-Det brukar vara så fruktansvärt ungt i Stockholms klubbliv, vilket jag tycker är tråkigt. Jag ska försöka locka även dem som har några år på nacken, som kanske vill gå på klubb men inte vågar. Det här ska bli opretentiöst, soft och billigt, säger han.

En rad mer eller mindre namnkunniga dj:s kommer att gästa under våren.

-Vi ska boka lite roligare dj:s, inte de som alltid spelar överallt. Jag ska försöka få hit folk som har någon form av musikintresse, som man är nyfiken på, säger Teet Sirotkin.

Kända gäster

Första gästen är Stakka Bo, alias Johan Renck. Kommande gäster som lovat att rota fram det bästa ur sina skivsamlingar är Kristian Luuk och Andres Lokko.

Street Life

Sofia Larsson