”Att gå på klubb handlar om sex – så jag går hem”

Så spenderar Floorfiller-Peter 1000 spänn i kväll

NYHETER

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Peter Armando Wallentin, 20, deltagare i Floorfiller i TV3:

Jag skulle först gå på en shoppingrunda med Adena, hon är jätteduktig på mode och är fantastisk på att matcha kläder. Att gå och shoppa med henne är som terapi ungefär. H&M har skitsnygga kläder nuförtiden, och billigt, så jag skulle köpa en svart v-ringad kofta och ett grönt stort linne. Jag älskar att gå i secondhandaffärer och fyndar ett par mc-boots för 100 kronor.

Sen äter jag middag med min pojkvän runt hörnet där jag bor, på Haga delikatesser. De har jättegod italiensk mat. Allt är gott här, så jag äter gärna en trerätters. Det blir en antipastitallrik till förrätt, en klassisk pastarätt till varmrätt och en tiramusu till efterrrätt. Jag dricker ett glas rött till.

Storstad blir nästa stopp på vägen, jag tycker att de har riktigt goda drinkar där. Jag vill ha någon höstig, nötig drink. Öl dricker jag bara när jag har dåligt med pengar. Jag gillar faktiskt mest att sitta på barer och prata, eller hemmafester. Att gå ut på klubb handlar så mycket om ragg och sex, och det intresserar inte mig längre. Om jag går ut för att dansa så blir det på söndagar på Patricia.

Jag är nog ganska trött vid det här laget. Jag går hem med min pojkvän och springer över till grannen och övertalar honom att sälja en flaska vin till mig. Sen delar jag den med pojkvännen på soffan, samtidigt som vi tittar varandra djupt in i ögonen och är tacksamma för att vi har varandra.

Sofia Larsson