- Jag bjuder på ångkokta sojabönor

NYHETER

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: MAGNUS WENNMAN
Gry Forssell, 32, njuter av att dricka cocktails i Centros läderfåtöljer.

Gry Forssell, 32, programledare "Äntligen morgon" på Mix Megapol:

Jag går ner till Metropolis och kör ett träningspass med min tränare Micke. Efter passet bjuder jag med honom ut på stan. Jag är nyfiken på hur en renlevnadsmänniska festar, han har inte ett uns underhudsfett.

Mjukstart

För att hålla honom glad så mjukstartar vi på East. Vi tar edamame, ångkokta sojabönor med flingsalt, till förrätt. Det är jättenyttigt, bara proteiner. Jag har blivit helt fast på det, vill helst äta det varje dag.

Sen äter vi sashimi. I och med att det är fredag och vi har tränat så bra så tar vi en japansk öl. Det finns inget alternativ, det är ju jättekonstigt att dricka vin till rå fisk.

Efter det så slutar vi att vara så hälsosamma. Vi går till Centro, och sitter i de sköna läderfåtöljerna vid baren. Nu dricker vi några goda cocktails. Man kan inte tänka på kalorier och träning hela tiden, då kan man lika gärna stanna hemma.

Vi traskar vidare till Anders Timell på Teatergrillen, att höra honom snacka är halva behållningen med att gå dit. Han får alla att känna sig välkomna, berättar vilka alla som är där är, hur de är och vem som har legat med vem. Det är underhållande att se honom arbeta. Här vill vi ha ett glas champagne och en sommelier hjälper oss att välja något gott.

Bjuder tillbaka

Vi tar genvägen genom köket till Lilla Baren på Riche. Om vi har tur så spelar de bra låtar där. Vid det här laget börjar Micke bjuda tillbaka och vi dricker några järn.

Tusenlappen

Sofia Larsson