Klubbchef på Sture - ett jobb för Foppa

NYHETER
Foto: SVEN-OLOF ENGLUND
Nattsudd bland stans kex är drömmen för Foppa.

"Du är den ende jag skulle kunna tänka mig att byta jobb med."

Orden är NHL-jätten Peter "Foppa" Forsbergs och skickades i ett sms till Sturecompagniets nattklubbschef Kristoffer Ahlbom nån gång ifjol, efter ett av Foppas besök på klubben. Han var imponerad över Ahlboms kontakter med stans good looking girls.

Så det var ingen slump att OS-hjältarna i måndags valde just Sture för att fira guldet. På några timmar ringde Ahlbom och Köket-kollegan Niclas Rahm in alla tjejer de hade numret till och bad dem ta med sig sina väninnor, för nu skulle det bli OS i fest. Och det blev det.

Åtminstone för en av guldhjältarna. Som blev så tacklad av champagnen att han stöp i golvet. Men en OS-grabb slänger man inte ut hur som helst. Så han fick en egen vakt vid sin sida som bara hade till uppgift att stötta upp hjälten så att han kunde fortsätta festa. Det, mina vänner, är en service som gör Barflugan vansinnigt avundsjuk.

Sturecompagniet är för övrigt talk-of-the-Stureplan just nu, för nästa fredag öppnar man en klubb-i-klubben under namnet V.

Klubb-i-klubben är med V, Suite och CandyRoom Nattstockholms tydligaste trend just nu.

Nästa steg är väl en hel galleria med nattklubbar - en idé som Barflugan passar vidare till Peter Forsberg att miljardprojektera efter sin hockey-pension.

Och tänk, Foppa, farsan Kent skulle kunna driva korvmoj i garderoben!

Barflugan