– Åka taxi är sånt man gör som kändis

NYHETER

Nils Edwall, 26, programledare "Hej kom och hjälp mig", på MTV; Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: MTV Stockholm
Nils Edwall inleder kvällen med gratiskaffe och bulle på Medborgarplatsen - därefter blir det taxi, järpar, reggae på Arlanda och ännu mera taxi innan han avslutar med snus på 7 Eleven.

Jag skulle börja med att åka taxi till Junibacken, jag brukar vara där med mina kusinbarn. Men det visar sig vara stängt så jag får åka därifrån. Jag hamnar i stället på Medborgarplatsen, där bjuds det på gratis fika, det kallas Kristi fika, man få en kopp kaffe och en slät bulle.

Uppfräschning

Taxiåkandet fortsätter, det är sånt man gör när man är kändis, denna gång till S.A.T.S i Sundbyberg. Jag känner dom som jobbar där lite sen jag jobbade med att fylla på deras kaffeautomater, så jag pröjsar bara en symbolisk summa. Det blir lite kvällsträning, spinning, det finns ingen annan träning för mig. Man känner sig välmående och fräsch innan man går ut och träffar tjejer.

Whisky och soda

Sen skulle jag åka till Spy bar och bli salongsberusad eftersom jag numera är superkändis. Jag dricker en whisky och soda.

Jag går ner och köper en oxjärpe i tunnbrödrulle på Nybrogrillen, man kan få den i presentförpackning. Dessvärre tappar jag den i ett pilkat hål när jag tar en promenad på isen.

Sen tar jag taxi till Arlanda, är nyfiken på reggaebaren som finns där. Där dricker jag en drink som heter "Bob Marley", den har sugrör som ser ut som rastahår.

Tar till sist nattbussen hem och köper en dosa Göteborgs rapé på ett nattöppet 7 Eleven.

Notan

Sofia Larsson