– Stopp, du har ju redan druckit tre öl

Madonnas man måste följa stenhårda regler

Foto: GETTY IMAGES
Madonnas hårda regim När Guy Ritchie överhuvudtaget får gå ut på krogen är det max tre öl som gäller. Och han måste dricka dem före klockan elva på kvällen, för då kräver superstjärnan att han ska vara hemma.
NYHETER

LONDON

Madonna har satt ner foten.

För att rädda sitt äktenskap har superstjärnan infört strikta regler för maken Guy Ritchie.

Helst ska han vara hemma - men går han ut så är det hemgång före midnatt som gäller.

Madonna, 47, har lagt fast en trepunktsplan som maken, den tio år yngre Guy Ritchie måste följa, skriver Daily Mail i dag.

Han måste vara hemma hos familjen minst tre kvällar i veckan. När han går ut får han inte dricka mer än tre pint öl - och han måste vara hemma vid elva.

Fredagar, när den judiska sabbaten inleds, är det totalt utegångsförbud för Madonnas brittiske make. Sångerskan är som bekant numera en hängiven anhängare av den judiska filosofin kabbala.

-Madonna har infört reglerna för att försäkra sig om att de tillbringar mer kvalitetstid tillsammans, säger en källa nära paret till tidningen.

Bakgrunden är enligt Daily Mail att Madonna är trött på de ihärdiga uppgifterna om att hon och Guy Ritchie är på väg att separera.

Äktenskapet gungar

Madonna har tidigare berättat att de haft problem i äktenskapet.

-Jag gifte mig av fel orsaker. Min man var inte allt jag hade hoppats att han skulle vara, sa hon i en dokumentär förra året.

Guy lyder snällt

Guy Ritchie är inte överlycklig över det nya reglementet, men accepterar det, uppger Daily Mails källa.

-Han är medveten om att han kommit undan med mycket under deras äktenskap och därför böjer han sig.

Det är inte mer än rättvist.

I samband med en fest som kändiskocken Jamie Oliver ordnade i New York veckan före Oscars-galan kunde de andra gästerna på nära håll bevittna effekterna av Madonnas nya regim.

Madonna beord-rade då, skriver Daily Mail, sin man att lämna sin öl och förbjöd honom att beställa några fler.

Jens Kärrman