Ville göra porrstjärna av sin 12-åriga dotter

NYHETER

Den då 12-åriga ”Kerstin” i staden Erfurt i Tyskland fick veta av sin mamma och styvpappa att hon kunde bli som Britney Spears.

Bara hon tog av sig kläderna och spelade in porr på film.

Nu åtalas mamman Annerose S och styvpappan Holger G för sexuella övergrepp och för att ha att ha spridit barnpornografi. Den nu 19-åriga Kerstin har kallats som vittne till rättegången skriver tidningen Bild.

Hon har där berättat att hennes mamma ordnade fram sexiga underkläder, som hon sedan fick ta av framför kameran till regi av styvpappan. Styvpappan har också förgripit sig handgripligen på flickan, enligt åtalet.

Förstod inte

För att övertyga flickan att gå med på det hela hade mamman och styvpappan sagt att det är ”så alla flickor gör för att bli rika” – som Britney Spears.

12-åriga Kerstin vågade inte annat än att lyda, och förstod inte heller att det var fel. Under rättegången berättade hon att hon aldrig trodde att hennes mamma skulle låta henne fara illa.

– Hon (mamman) sa att det var viktigt att jag var jungfru. Hon berättade om en japan som skulle betala en miljon för att få ligga med en jungfru, berättade Kerstin i rätten.

Mamman erkänner

Hon sade också, att hon som vuxen förstått vilket svek föräldrarna utsatt henne för:

– Jag har inte förstått det förrän nu, men ni har förstört mitt liv, sade hon till sin mamma och styvpappa inför rätten.

Mamman har erkänt alla anklagelser. Styvpappan nekar.

Robert Triches

ARTIKELN HANDLAR OM