Det var riktigt lågt, Glocalnet

Åsas döda mamma krävs på pengar av telebolaget

1 av 2 | Foto: JIMMY WIXTRÖM
Glocalnet hävdar att de har en ljudupptagning av Åsas mamma där hon beställer ett telefonabonnemang. Men vid den tiden låg hon på sjukhuset.
NYHETER

Åsa Dautajs mamma tillbringade sina sista dagar i livet på sjukhus.

Glocalnet hävdar dock att hon var hemma och skaffade telefonabonnemang och kräver nu dödsboet på pengar.

- De säger att de har en ljudupptagning från den 2 februari med mamma, men de vägrar att spela upp den, säger Åsa Dautaj.

Ingen ångerrätt

Margareta Jansson fick en massiv stroke den 31 januari och åkte in på sjukhus. Där blev hon sedan kvar tills hon dog i början av mars. Trots detta kräver Glocalnet pengar för ett abonnemang som Åsa Dautaj säger att mamman aldrig kan ha tecknat.

- Jag upptäckte när jag var i mammas lägenhet att hon hade fått ett brev från Glocalnet, med en bekräftelse på en beställning. Jag ringde direkt och sa som det var, att det var omöjligt, och tjejen jag pratade med lovade att ångerrätten skulle gälla.

Vägrar kommentera

Abonnemanget skulle strykas. Det gjorde det inte. Nästa gång Åsa Dautaj var hemma hos sin mamma, hade det kommit en räkning.

- Det handlar inte om många kronor, men man blir ju mörkrädd. Nu säger de att pengarna får dras från mammas dödsbo - de måste stoppas.

Kommentarer från Glocalnet:

Emma Löfgren

ARTIKELN HANDLAR OM