”Sanna Bråding vägrar bjuda mig”

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Anton Berg, 28, programledare P3 Star:

Foto: JOHAN LJUNGGREN/SR
Anton Berg vill sätta piff på förhållandet och börjar en utekväll med att bjuda tjejen på choklad.

På Chokladfabriken bjuder jag min flickvän på choklad. Själv äter jag bara för 25 kronor men ger henne för 75 kronor. Det är så härligt att se henne äta choklad. Vi får ett chokladrus så vi måste gå hem en sväng.

Sorti för tjejen

Efter ett tag, inte med dålig tajming, plingar mina kompisar på dörren. De har köpt med sig blanddricka, ”späe” som vi kallar det i Småland. Själv har jag en 70 centiliters vodka hemma. Min flickvän gör sorti, sen spelar vi tv-spelet Tekken 5. Reglerna är enkla. Den som är sämst på att spela får blanda drinkar.

Efter den här svennestarten på kvällen så får vi shapa upp oss lite. Vi tar tunnelbanan till Vampire Lounge. Där köper vi äppeldrinkar.

Sanna vägrar bjuda

Min kollega Sanna Bråding och hennes kille Isse har en klubb på ett ställe som heter Sorbé. Dit drar vi och lyssnar på hip hop och r’n’b. Även här får jag spendera pengar på drinkar efter som Sanna vägrar bjuda mig. Där blir vi emellertid utslängda, vi dansar för illa. Men Sanna förbarmar sig i sista sekunden, och sätter oss i en taxi, som hon betalar för att bli av med oss.

Taxin åker till Metró. Där kan vi sitta still och dricka med stil. Sista pengarna dricker vi upp. Sen får vi promenera hem, det blir ingen kebab men vi är höga på livet ändå.

Notan

Så bränner andra kändisar 1000 spänn:

Sofia Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM