Rasister, kom ut ur garderoben!

Marko, 24, efterlyser en öppen debatt för ett öppet samhälle

NYHETER

Viftar man en svensk flagga, sjunger nationalsången, älskar sitt land, tycker att det finns för många invandrare i Sverige eller säger blatte i smyg då riskerar man att kallas för rasist. För det har media, skollärare, politiker och andra vuxna bestämt.

Men jag tycker inte att man är rasist bara för det.

Om man däremot är medlem i NSF, VAM, NDU eller SDU, slår in skallen på syndikalister som går på ABF-kurs och håller sig informerad via info14 har man målat in sig i ett hörn som är svårt att ta sig ur.

Och när jag ändå har ordet, så vill jag göra ett statement om att det här med omvänd rasism. Det existerar inte. Det är ett hittepåord som någon politiskt korrekt professor på något universitet med för mycket fritid eller för mycket sysslolös betald arbetstid har kommit på.

Rasism är rasism, så enkelt är det!

Gränsen är rätt tydlig för när det är frågan om rasism och när man bara är känner sig allmänt trött på hur samhället ser ut.

Missnöjesopportunister har alltid funnits och kommer alltid finnas inom politiken, speciellt i öppna demokratiska länder som värnar om åsiktsfrihet, yttrandefrihet, tryckfrihet och pressfrihet.

Och det är så vi demokrater vill ha det, ja alltså inte ett samhälle med missnöjesopportunister, utan ett fritt och öppet samhälle.

Vi demokrater vill ha ut trångsynta människor ur garderoberna i stället för att ha dem tjurandes i mörkret.

Inne i garderoberna kan vi inte få dem att förstå njutningen med att ha ett multikultisamhälle som är öppet för olikheter. Ett Sverige utan gränser där varje person har rätt att bli sedd och respekterad som individ, oavsett kön, etnisk bakgrund, religion eller sexuell läggning.

Ett Sverige för mångfald och respekt för olikheter, mot intolerans och likriktning! Det är ett Sverige som jag vill bo i, vill inte du det?

Sverige har hittills styrts av håglöshet och idétorka, vilket i grund och botten är orsaken till hur Sverige ser ut i dag. Sverige behöver förändring. I höst är det dags att gå till valurnorna igen och då måste man fundera på var ens röst gör störst nytta.

Marko Huttunen , Lunarsmeknamn: swlk