Familjefejden som hamnade på nätet

Pappa visade bilder av dotterns stökiga rum - hon hämnades med fyllebilder

Foto: Shameit.com
NYHETER

Steve Williams tyckte att han var slug när han lade ut bilder av sin dotters stökiga rum på nätet.

Då var han inte beredd på hennes hämnd - hans egna fyllebilder.

Inget tjat bet på 20-åriga Claire. Hennes rum såg som en svinstia och till slut fick Steve Williams nog. Som yrkesverksam programmerare tog han ett för honom naturligt steg. Han byggde en hemsida, döpte den till shameit.com och publicerade bilder av dotterns rövarkula.

Tog hjälp av pappans kompisar

Responsen blev den önskade. Den uthängda och djupt förnedrade Claire började städa bättre - men i det tysta törstade hon också efter hämnd.

I hemlighet vände hon sig till sin pappas kompisar som gav henne kraftfulla verktyg - fyllebilder på Steve i diverse pinsamma situationer. Bilderna visar bland annat när han dansar omkring med en handväska. Där finns även bilder av Steves stökiga garage.

- Det här slår tillbaka på mig nu, men jag antar att jag förtjänat det, säger Steve Williams till den brittiska tidningen The Guardian.

Men han ångrar inget. Både Claire och hennes bror ser till att hålla ordning sedan familjen börjat använda internet som offentlig skampåle och det har gett honom en god idé.

Fler kan använda sidan

Han har valt att utveckla shameit.com till en sida för alla som vill lägga ut pinsamma bilder och har redan haft 40.000 besökare.

- Jag kan inte tro att det är sant, men uppbarligen fanns ett uppdämt behov av en sådan här sida, för vi får in mängder av skamliga bilder hela tiden, säger han.

Karin Henriksson