ALLA pratade bara om ALLA killarna

NYHETER
Foto: PETER KJELLERÅS
Tomas Andersson Wij – dubbelt upp.

Den Stora Killinvasionen är här. Var kommer de ifrån? Och hur har de plötsligt blivit så väldigt många? Alla som lyckats ta sig in på något av stans mest populära ställen den senaste tiden har märkt det – Stockholmsnatten verkar ha belägrats av killar. Under en Absolut Vodka-tillställning på Kägelbanan i veckan fullkomligt regnade det killar.

Vissa hävdar i och för sig att den extrema belysningen gjorde att killar som exempelvis Thomas Andersson Wij och diverse killhouse-dj:s liksom syntes extra tydligt. Men Barflugan kan intyga att det även rörde sig om en riktigt ojämn könsfördelning. Det var så tydligt, så att ALLA pratade om det.

Det osar minst sagt manlig homosocialitet om Trendstockholm.

Jo, och apropå killar: Veckans hetaste killdrama utspelade sig i Vita baren på Spy Bar. Inblandade var killproducenten Christian Falk (tillika kvällens bar-dj) och killklubbprofilen Gustav Gelin. Strax efter tre på lördagsnatten bestämde sig Christan för att liksom brusa upp! Och liksom rusa ut ur dj-båset! För att liksom handprata med Gustav! Allt på grund av någon syrlig kommentar som fällts. Killar alltså.

BARometern

Barflugan

ARTIKELN HANDLAR OM