”Det blir efterfest hos Christer Björkman”

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Rickard Engfors, 29, chefredaktör för ”Alla älskar schlager”:

Foto: PETER KJELLERÅS
Efter en lövbiff med pommes sluter Rickard upp med Christer Björkman som får betala för kvällen eftersom han är den rike av de två.

Jag äter, som varje dag, på Kamarina. Jag nästan bor där eftersom jag aldrig hinner laga mat. Jag äter samma sak hela tiden så det är fantastiskt att jag inte fått skörbjugg. Det blir lövbiff och pommes frites med extra bearnaisesås, och så lite gurka och tomat vid sidan av. Man får stora rejäla portioner, maten är relativt billig, det är hur gott som helst och den kommer in snabbt. Husets vita vin är toppen.

Fernet bra för hälsan

Christer Björkman ringer och säger att vi måste umgås så jag tar en taxi till Torget och där dricker jag en sexa Fernet. Jag är hypokondriker och tror att det är bra för hälsan. När vi går vidare från Torget får Christer betala. Det är han som tjatar med mig och han är mycket rikare än jag.

Sen blir det efterfest hos Christer, där finns ett välfyllt barskåp.

Vill variera med Billys

Tar taxi hem på morgonen. Jag stannar till på Seven Eleven och köper Billys pizzaslicar. Oftast blir det de röda. Ibland blir det de gula eller blå, om jag vill variera kosten. Dessutom plockar jag på mig några onödiga magasin, trots att jag är så trött att ögonen går i kors.

Notan

Sofia Larsson