”Sover med min vackra dejt – skavfötters”

NYHETER

Calle Stenbäck, 24 år, deltagare i "Floor filler" i TV3; Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

Foto: ULF BERGLUND/TV3
Calle Stenbäck spenderar sina 1000 kronor på en ny dejt som efter kvällen följer honom hem - men självklart sover de skavfötters.

Jag börjar med att bjuda med en trevlig och vacker flicka på dejt. Dem jag dejtar ska vara grymma på att dansa och roliga. Vi startar med att gå en promenad runt på Söder. Det ska vara spontant när man letar restaurang och man vill upptäcka något som ligger lite undanskymt.

Grekiskt är spännande

Till slut hittar vi Maestro som är en grekisk restaurang. Där äter vi varsin trerättersmiddag med varsitt glas vin var. Det som är bra med grekiska restauranger är att de har en del grejer som man inte vet vad det är. Det blir en upplevelse och tillför spänning till kvällen. Självklart bjuder jag.

Efter middagen ska man låta maten smälta innan man går vidare till ett dansställe. Det blir en ny promenad, denna gång till Gamla stan.

Dansar alltid nykter

Framåt småtimmarna går vi vidare till Mosebacke och där dansar vi hela kvällen och hela natten. Vi dricker bara vatten eftersom vi ska dansa. Dricker man alkohol kan man inte dansa så bra. R"n"b, hiphop och soul är bäst att dansa till.

Efteråt blir det taxi hem till mig. Fast själklart sover vi skavfötters.

Notan

Sofia Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM