”Tille var otroligt pigg igår”

Tilles mamma om det senaste dygnet

NYHETER

Lille Tille, 6 månader, i Sundsvall kämpar vidare - mot alla odds.

När föräldrarna fick veta att han led av en obotlig sjukdom började hans mamma Therese Vesterlund skriva dagbok på nätet.

Så här skriver hon om det senaste dygnet:

4 april: Tille var helt otroligt pigg i går med tanke på att han bara käkade 40 ml på hela dygnet. Klockan fyra i natt så gick han ut hårt och käkade 30 ml i ett svep, det var så hakan ramlade ned.

I dag börjar vi kanske reflektera över uppståndelsen i går och vi hoppas verkligen att det kommer att vara värt all energi som vi använde. På ett sätt känns det bra att Tilleman förhoppningsvis hinner uträtta något stort med sin tid här.

Jaha, nu har posten kommit och nu sitter jag här med tårar igen. Nallar, gosedjur, speldosor osv har ramlat in. Flera rörande brev och jag känner bara att HJÄLP, vad ska jag göra med alla känslor som väller upp? Men så efter att tårarna har trillat ett tag så känns världen så himla solig och glad. Det är konstigt vad lite tårar kan göra.

Tilleman har sovit så sött så sött nästan hela dagen. Nu ska vi gå ifrån datorerna en sväng och slappa och mysa med Tille och Liam ... och icke att förglömma även varandra. Även om vi är rätt så starka så känner vi att dom här dagarna har tagit på oss. Men vi gör det så gärna och vi hoppas och tror stenhårt på att vi kan hjälpa andra.

Nu är det snart kväll och Tille ser tyvärr rätt så hängig ut, men det har han gjort förut så det behöver inte betyda något. Antagligen så upphör vi aldrig att förvånas över hans livskraft.

Tidigare artiklar