Tille ville knappt ha nåt vatten

NYHETER

Lilla Tille, 6 månader, i Sundsvall lider av en obotlig sjukdom som innebär att han kan dö när som helst. Sedan han fick diagnosen har hans mamma skrivit dagbok på nätet. Här är ett utdrag från senaste dygnet.

Foto: EVA-LENA OLSSON
Therese Vesterlund med sonen Tille.

9 april: Den här natten gör jag gärna inte om igen. Lilleman har varit orolig hela natten, trots tätare morfindoser.

Nu ligger Nicklas och Tille och sover. Han har inte ätit speciellt mycket. I natt fick han vatten i samband med morfinet, men det var han inte speciellt intresserad av. Han verkar må bäst när han får ligga ifred och sova.

Nu har nästan hela dagen avlöpt. Tille lille vill inte äta något och knappt ens ha vatten. Nicklas gick och bar runt på honom här idag en sväng. Det verkar han ha tyckt varit skönt efter ett tag i alla fall. Men helst vill han ligga och sova eller möjligtvis spana lite.

Mormor och morfar har varit på besök och haft med sig middag idag igen. Det är skönt att slippa fixa middag, vi har rätt fullt upp ändå.

Tille sover fortfarande och nu tänkte jag faktiskt ge mig för i kväll. Eftersom natten var så tuff igår natt så tänkte jag komma i säng tidigt.Satt precis och kollade på Tille och tänkte, hur j...a grym får en sjukdom vara egentligen?Jag ska i alla fall ta med mig Tille och ligga och snusa på honom hela kvällen.

Så kan du hjälpa de drabbade

Therese Vesterlund