Tille har fått en tand till

NYHETER
Foto: Foto: EVA-LENA OLSSON

12 april Morgonen är här och lillknyttet som verkligen är liten har bestämt sig för att vakna i dag också.

Jag har suttit och svarat på meddelanden och läst alla underbara inlägg som har kommit in. Man blir så stark så stark bara av det.

Tilleman ligger här och sover och i dag upptäckte vi till vår förvåning att han hade fått ännu en till tand. Så nu är han uppe i fem tänder! Det är helt otroligt. Vi kollar på honom och uppfylls med såna överväldigande känslor att vi inte kan göra annat än att spana på honom och låta tårarna rinna sakta ned på våra kinder. En sån kille vår lilla Tille!

För tillfället ligger han faktiskt och spanar lite grann och suger på sina bandage. Tänkte jag måste få med det också så ni ser att det fortfarande finns ljusglimtar...

Nu har vi haft massor med storfrämmande, en av mina gamla barndomskamrater kom förbi. Sedan kom Nicklas syrra och hennes familj och så kom en partykompis till mig också. Så vi har suttit och fikat och pratat lite grann. Tilles faster har försökt att få i honom lite vatten, många droppar små!

Så nu känns det faktiskt rätt lugnt inför natten.

Så kan du hjälpa

Tidigare artiklar

Tille, 6 månader, lider av en dödlig genetisk sjukdom. Trots att läkarna räknat ut honom för länge sedan klamrar han sig kvar vid livet. Här är ett utdrag från Tilles mammas dagbok.

Therese Vesterlund