”Vi tvingar dj:n att spela Bonnie Tyler, det är så ute

NYHETER

Du får tusen spänn – hur bränner du dem på stan i kväll?

Pelle Tamleht, 25, sångare i The Sunshine:

The Sunshines sångare Pelle Tamleht avslutar sin utekväll på Spy Bar – som han inte hittar hem ifrån.

Jag fyllde 25 för några veckor sen och fick en lägenhet (av mig själv) i födelsedagspresent. Detta måste naturligtvis firas så vi bjuder hem några vänner. En hel del faktiskt. Eftersom jag såg fel när jag skulle köpa vodka vid vår senaste östturné så bjuder jag på brännvin.

Först ut – Street

Utekvällen inleds därefter runt hörnet nere på Street Life där Teet har bokat in en stockholms-dj som spelar precis samma musik som vi lyssnade på hemma. Street har våghalsigt nog redan slagit upp uteserveringen. Med en varm drink i västen klarar jag ganska exakt tio minuter eftersom jag föddes för tidigt och därför väldigt lätt fryser.

Vid midnatt tar vi en taxi till Riche. Vi tvingar Emelie T att spela ”Total eclipse of your heart”. Den är ju så ute så att den blir inne igen. Och egentligen ute igen så vi skäms faktiskt lite även om vi inte visar det. Det vita vinet som serveras här smakar som vanligt väldigt gott i alla fall.

Nyktrar till på vägen

Avslutningsvis hamnar jag med mitt sällskap, kanske inte helt otippat, i vita rummet på Spy Bar. Här bränns det som är kvar av tusenlappen snabbt. Eftersom jag inte har en susning om hur man tar sig hem vid femtiden till nya lägenheten så får det bli en rask promenad (45 minuter) till Södermalm.

Då hinner man dessutom nyktra till på vägen!

NOTAN

Sofia Larsson