Politiker - stans svar på dokusåpastjärnor

NYHETER
Pagrotsky är tillfrågad att vända plattor på Spyan.

Barflugan har varit på gubbrocksbalunsen ”Romeo”. Klubben, i regi av Fredrik Virtanen och Tom Pyl, i Lilla baren på Riche är troligen stans största mailingliste-hangout. Det är ju ingen hemlighet. Men att toaletterna i anslutning till Lilla baren även är till för tjejer var tills i onsdags (i alla fall för Barflugan) en väl bevarad sådan. Barflugan välkomnar denna upptäckt och ser det som ett solklart lyft att inget av könen behöver beblanda sig med de som egentligen borde lyssna på gubbrocken. Här åsyftas alltså de som oftast finns i kön till den gemensamma toaletten som delar Riche mitt i tu. Ja, och apropå gubbar så hade ”Romeo” nyligen Thomas Bodström på besök.

Kvällen till ära fyllde Tom Pyl år, och någon vänlig men förmodligen vinattackerad vän engagerade såklart justitieministern som gratulerare. Denna incident har satt griller i undertecknads flughuvud.

Kan det vara så att politiker är för Trendstockholm vad dokusåpakändisar är för Boråsbor? Barflugan behövde inte fundera speciellt länge på den saken – det har nyligen bekräftats att Leif Pagrotsky är tillfrågad att spela skivor på Spy Bar. Ropen skalla. Valspurt åt alla.

BAROMETERN

Barflugan

ARTIKELN HANDLAR OM