Hjärtat pumpar – men inte mer

Trevligt – men drinkarna är tunna

NYHETER

Hjärtats bar pumpar på i maklig takt.

Det är trevligt, men inget du behöver resa över halva stan för.

Starka droppar Om du vill ha en drink ska du beställa en av ställets egna. Som Almond cigar, en spännande blandning av rom, amaretto och lime.

Här hänger stammisar av kalibern "kommer-själv-för-att-dricka-en-öl-och-läsa-en-tidning".

Vill man dricka drinkar ska man nog välja en av ställets egna. Almond cigar är en spännande blandning av rom, amaretto och lime, med kanelstång i.

Bleka vitryssar

Krasnapolitan är som en flytande Pim pim-tablettask, fast syrligare. För ger man sig på klassiker kan vad som helst hända. Här fick vi en av de blekaste White Russians vi någonsin druckit. Bellinin får bara så pass mycket persikopuré i sig att den ser ut som ett urinprov om morgonen. Smaken blir därefter. Här finns ett innerrum som har en distinkt föreningslokalkänsla med vävtapet och synliga fläkttrummor. Inredningen är något av ett mysterium. Det finns bland annat ett spegelfönster med lantligt avlutade träramar, en grafisk väggmålning i gråskalor och en amatörmålning i Salvador Dali-stil.

Kungligt flipperrum

Fascinerande kombination, på sitt sätt. Trevligare då att hänga i det lilla flipperrummet. Där finns tre flippermaskiner, varav ett är med The Simpsons. Kunglig underhållning.

Hjärtats bar känns som den typen av ställe där man har trevligt som tillfällig besökare, men glömmer rätt snabbt. Bor man däremot i närheten kan det säkert bli ganska centralt i ens vardag.

Barombudskvinnan