Jorden runt med Micke Becker

Krogprofilen i nytt lyxprogram

NYHETER

Kända krogprofilen Micke Becker har rest jorden runt med sitt tv-program.

Tillsammans med vännen och festfixaren Mark Baker tar han med tittarna bakom de röda repen.

Foto: KANAL 5
Lyxlirare I nya programmet "Baker and Becker" åker Micke Becker och vännen Mark baker runt och lyxar sig. "Det är på en nivå som vi vanliga människor knappt kan lukta oss till", säger Micke Becker.

"Baker and Becker" är lite som "Dolce vita". Fast mer globalt, ännu lyxigare och med två mogna herrar framför kameran istället för Emma Andersson.

Flashiga fester

Det blir mycket flashiga fester men också lyxiga lägenheter, hotell, inredning och konst. Man kan få se hur en klocka för fem miljoner ser ut - och vilka som köper dem.

Galet hög lyxnivå

- Det är på en nivå som vi vanliga människor knappt kan lukta oss till. De här är inte människor som har behov av att synas, men på grund av att vi haft ett starkt kontaktnät har vi fått träffa dem, säger Micke Becker, som de flesta känner igen från "gamla" Spy bar.

Personer som dyker upp i programmet är Flavio Briatore, Sir Terrence Conrad, Eva Herzigova och Naomi Campbell.

Platser som besöks är London, Paris, Los Angeles, Las Vegas, Bangkok, Moskva, New York, Bali, Tokyo och The Hamptons.

I varje stad har de ordnat en fest, ibland själva, ibland med lokal promotor. Att ordna en lyckad fest är en svår konst enligt Becker.

- Det är så himla många ingredienser, alltifrån läget, till lokalens utformning, personalen, gästerna, musiken. Det är svårt att beskriva men man ska ha en lycklighetskänsla i magen när man går därifrån.

3 favoriter i Sverige

Beyoncé.

Sofia Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM