– Vi vinner på Black Jack

Så bränner David Bexelius 1000 spänn i kväll

NYHETER

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

David Bexelius, 27, programledare för "Raggadish", SVT 2:

Biffig kille David Bexelius drar helst till Mississippi Inn.

Först åker jag till Record Hunter vid S:t Eriksplan. Danne där är bäst i Stockholm på hiphop, några av mina bästa plattor har jag fått tips på av honom. Köper en skiva där.

Sen glider jag hemåt, på vägen stannar jag på Systembolaget vid Götgatan. Där är en rolig blandning av folk, senast jag var där såg jag Hatte Furuhagen. Köper en flaska Chapel Hill. Det är det billigaste mousserande vinet på Systemet, men fantastiskt gott. Om man börjar med lite bubbel så blir det lite mer flärd på kvällen.

Möter upp min flickvän Kristina hemma och vi delar på vinet och lyssnar på min nya skiva.

Vid åttatiden går vi en liten promenad vid vattnet, och tar oss sen till Mississippi Inn, som är min favoritkrog. Där äter jag biff bearnaise och pommes. Min tjej äter tonfisk med olika sideorders. Vi turas om att bjuda varandra, och den här gången är det min tur.

Efter det går vi till Nada och där bjuder min tjej mig på en grogg, Cointreau tonic. Vi möter upp mina kompisar.

Min kompis Tom vill gå till Pet Sounds bar så då gör vi det. Vi dricker öl och kollar på folk. Men mest snackar vi om vad som hänt under veckan.

Clarion blir nästa stopp, där spelar jag och Tom på Black Jack. Det går sådär, men vår kompis Hasse hjälper till så vi går därifrån med en gemensam vinst på 120 kronor.

Vi går förbi East, och tar en öl där. Sen trängs vi i kön utanför Spy bar, och det blir en öl där med.

Sista pengarna lägger jag på en solskensbulle från Seven Eleven.

Notan

Sofia Larsson