Hångel och halsslick - låt oss "go Miami"

NYHETER
Foto: PONTUS HÖÖK
Therese Alshammar har förstått att det är Miami som gäller.

Det hånglas för lite på klubbarna i Stockholm. Åt helvete för lite. Det kan Barflugan konstatera efter att ha varit i Miami på besök. Här inte bara hånglas det, det slickas hals, det svankas, det rövjuckas och det torrknullas på bardiskar.

Det är händer under kjolar, under tröjor och gud vet vad. Dansgolven på Nikki Beach och Mansion ångar av MTV-koreograferat sex. Sture, Köket och Plaza känns som stiffa nunnekloster i jämförelse. Dags att skicka Elita Löfblad, Marie Plosjö och resten av glamourmodellerna som slentrianhänger på Stureplan alla dar i veckan på träningsläger i Miami. Det här är allvar, den svenska synden håller ju på att dö! Kom igen nu, boys and girls - shake that ass!

För övrigt släpptes raggningshandboken "The Game" på svenska ("Spelet") i tisdags med stor releasefest på Spy Bar. 2 000 - två tusen! - personer sades ha osa:t till efterfesten klockan 22. Men när Barflugan kom dit strax innan midnatt fick man beskedet i dörren att det inte ens var lönt att gå in, vakten kollade räknaren och sa: "80 pers, det är inte direkt tjockt med folk". Barflugan gissar att alla snabbläste boken, raggade på varandra och gick hem.

De skulle stannat kvar och hånglat ju.

BAROMETERN

Barflugan