Valborg - här är festerna

1 av 7 | Foto: DAVID LUNDBERG
Cornelia
NYHETER

Är du inte sugen på brasa och utomhusaktiviteter på Valborg? Då har vi lösningen - välj och vraka bland fester i Stockholm. Hiphop, synth, kurdisk fest, country, trance, brassestämning - vi har plockat ut russinen ur festkakan inför Valborg.

Valborgsfest på Landet

Den gamla postlokalen vid Telefonplan fylls med elektronisk musik i olika former. Stjärnskottet Cornelia sjunger live och housemästaren Markus Enochson och artisten Smyglyssna finns bakom skivspelarna.

The Rocket Room , Debaser

Kamma upp luggen och gör dig redo för rockabilly när klubben The Rocket Room bland annat gästas av holländska The Taildragges. Varför inte inleda kvällen med en swingdanskurs vid 20.30?

Suzy Wong Club , Hilton

Papa Dee och Thomas Gylling fixar solig och internationell stämning på sin klubb Suzy Wong Club. Den senaste klubbmusiken från Kingston, Trinidad, Rio och New York.

Redline De Luxe , Moatje

Redline är inte bara ett skivbolag, de fixar även fester. I kväll bjuds det på reggaeton, hiphop och ragga med bland annat Tristes Tigres, dj Salla, Masse, Slick Vic och mc Natty Silver.

Bar Brasils valborgsfest , Fasching

Brasilianskt tunggung och svängande höfter kan du räkna med när Bar Brasil ställer till med fest. Förutom drivor med brassemusik bjuds det även på batucada- och sambashow.

Cherry Kicks , Carpe Noctem

Vad passar bättre på Valborg än en klubbpremiär? Cherry Kicks kickar igång i kväll. Linda och Sofie står för musiken - förbered dig på 80-tal, indie och synth.

South Maxico , Boule & Berså

Säsongen på Boule & Berså rivstartar med en spelning med South Maxico på Valborg.

Monday Bar Session , Berns

Är du ute efter snabba bmp på Valborg rekommenderas ett besök till Monday Bar. Gästar gör bland annat en av trancevärldens riktigt stora: Marco V.

...och på Stampen är det dubbelt upp:

Dolly Party

Gladcountryklubben Dolly Party är redo för sina andra omgång. Gästar gör Hampus, Grand Old Softies och dj Reverend Carl. Eld, häxor, sjömanscountry och Harry Brandelius står på menyn.

Club Aveen

"Aveen" betyder kärlek på kurdiska och det är mycket som kretsar kring det ämnet på den här klubben. Dj:erna Ronas och Sia fixar ihop kurdisk musik med house och oldschool hiphop.

...och ute tills havs händer det en hel del:

La islas salsakryssning

Latinamerikansk livemusik, kryddig mat och tre dansgolv - det är bäddat för en het vårkryssning.

Urban Cruise

Hiphop och RnB på Nordens största urbankryssning. Bland årets artister finns Fabolous, och Million Stylez och Viet-Naam.

Kolla in nattlivssidan på Allt om Stockholm för fler klubbar och konserter.

Lovisa Madås

Allt om Stockholm