USA: Urinfylld penisattrapp mikrades på bensinstation

Fusk med urinprov blev skadegörelse sedan ugnen förstörts

NYHETER

PITTSBURGH

Leslye Creighton, 41, skulle lämna ett urintest på jobbet och bad en manlig bekant om hjälp eftersom hon själv inte skulle bli godkänd.

På väg till jobbet stannade de till på en bensinmack för att värma upp urinen till kroppstemperatur – i bensinstationens mikrovågsugn.

Nu har kvinnan erkänt sig skyldig till förargelseväckande beteende.

Den bisarra historien utspelades utanför Pittsburgh, USA, och ledde till att Creighton och hennes vän Vincent Bostic, 31, misstänktes för skadegörelse.

Urintest

Bakgrunden var ett urintest som Creighton skulle göra, men som hon av någon anledning inte kunde fixa själv. Hon bad därför Bostic att stå till tjänst och han fyllde upp en ihålig penisatrapp med urin som Creighton skulle lämna istället för sitt eget.

På väg till testet stannade de två till på en bensinstation och bad den tonåriga kassörskan att värma attrappen och urinet i mikrovågsugnen – den skulle ju hålla kroppstemperatur. Attrappen var då inslagen i en liten handduk.

När en äcklig lukt strax spred sig från mikron öppnade biträdet och hittade penisattrappen. Paret ryckte åt sig den och flydde, men blev senare identifierade av polisen.

Skadegörelse

De misstänks nu för skadegörelse sedan bensinmacken var tvungen att köpa in en ny mikrovågsugn. Enligt polichef Joseph Pero ville man inte använda den sedan den använts till att värma kroppsvätskan.

Leslye Creighton har erkänt förargelseväckande beteende medan vännen klarade sig undan den anklagelsen. Däremot har han gått med på att hjälpa till att betala kostnaderna för att ersätta bensinstationens mikrovågsugn.

Robert Triches

ARTIKELN HANDLAR OM