Sorg i bloggvärlden efter dödsbeskedet

”Känns så oerhört ledsamt”

NYHETER

Beskedet om Johanna Sällströms död har fått bloggvärlden att reagera.

Det är framför allt känslor av sorg och overklighet som kommer till uttryck i bloggarna.

"Johanna Sällström är död. Jag blir förskräckt och olustig till mods. Det känns orättvist att någon så ung ska dö så tidigt" skriver" skriver Joj.

Även A net around the world poängterar hur orättvis döden kan vara: "Känns så oerhört ledsamt när någon så ung och med hela livet framför sig går bort alldeles, alldeles för tidigt".

Många bloggare berättar om sina minnen av Johanna Sällströms skådespelarprestationer: "Minns när jag var yngre och flera gånger såg den mycket välgjorda filmen "Under ytan", där hon ju hade huvudrollen" skriver Orkan 78 Enköping.

"Fruktansvärt"

En känsla av overklighet har infunnit sig hos många som bloggar: "Hela eftermiddagen har jag gått på stan, och sett löpsedlarna men inte i min vildaste fantasi kunde jag ana att de gällde Johanna Sällström. Lika gammal som mig. Vad fruktansvärt" skriver Mitt i livet.

Det faktum att Johanna Sällström bara var 32 år när hon dog verkar ha bidragit till overklighetskänslan, och precis som Mitt i livet drar många bloggare paralleller till sitt eget liv: "Det är sånt som får mig att stanna upp och tänka till. Eller rättare sagt, jag gör nästan alltid det när jag vet att det är någon i min egen ålder som har dött", skriver Livet enligt Mocca.

Erik Laquist