Singel-Hanna: Singelångest? Nope!

NYHETER

Singelns påstådda helvetesdag är över för i år. Det är som om vi förväntas vrida oss i ensamhetens ångest, gröna av avundsjuka när vi tittar på de förälskade paren som tar över våra stamhak. Men jag har aldrig känt mig ensam på alla hjärtans dag.

På jobbet fick vi mer godis än vi orkade äta. Messen började ramla in redan före väckarklockans terror. På kvällen umgicks jag med två av mina bästa vänner. Vi skålade för vänskap, diskuterade när vi senast grät över en kille och åt oslagbar Caesarsallad med barbequekyckling. Det finns nog ingen dag på året jag mindre saknar en partner.

Funderade ändå över vilken kille jag skulle valt att tillbringa dagen med om jag tvingades välja. Tänkte ett tag på att ta Denny i ”Greys anatomy”. Manlig, trots sitt klena tillstånd. Kärleksfull, trots sitt klena hjärta. Och ett leende som skulle få växthuseffektens påverkan på glaciärer att verka löjlig.

Men å andra sidan

finns han ju inte på riktigt. Och inte ens i serien lät de honom leva. Konstaterar därför att mitt sällskap inte kunde bytas mot något bättre. För vem vill fira alla hjärtans med en döing?

Singel-Peter: En weekend i bakfickan