Extra queer på Hootchy Kootchy

På Hootchy Kootchy club finns något för alla leftovers från alla hjärtans dag.
NYHETER

Blev inte alla hjärtans dag som du tänkt dig? Hootchy Kootchy club ger dig en ny chans. På Va Va Voom Valentine finns höfter som rullar och guppande liljekullar.

Hootchy Kootchy club, som anordnat flera spektakulära burleskfester, säsongsstartar. Deras första kväll går i den obskyra kärlekens tecken.

– Det här är för dem som är leftovers, de som inte fick fira Valentin som de ville. Det blir en liten pastish på alla hjärtans dag, säger Karin Victorin, producent för klubben och medlem i burleskgruppen The Hootchy Kootchy Hussies.

Ambitionen med klubben är att få fram en atmosfär med dekor, artister och allt, där man går in som i en låtsasvärld.

– Den här gången är det en lite extra queer kväll. Till exempel uppträder franska Drag king fem show, som är burlesk men med mycket gender bender och drag. De är ganska vilda, säger Karin Victorin. Dyke Marilyn, en svart, yppig kvinna som imitierar Marilyn Monroe, kommer också att inta scenen.

Rosie Lugosi, engelsk spoken word-artist som gärna ger kärleksbett, är presentatör för kvällen. Med tanke på att det är slutet på modeveckan så blir det även lite modeshow.

– Vi har en modehappening med Judiths second hand och burleskartister, säger Karin Victorin.

Rip Roarin Mary Lou och Housewives är dj:s under kvällen. Karin Victorin tror att det kommer att bli en hel del hookups under kvällen.

– Ja, det tror jag verkligen. Det är många som är väldigt laddade, det blir mycket queer kärlek.

Så klär du dig förföriskt

Sofia Larsson (.se)

ARTIKELN HANDLAR OM