Skräp, bajs och galna cyklister

Rösta på vad du tycker är störigast i Malmö

NYHETER

Högar med hundbajs, cyklister på trottoarerna och skräpiga gator och torg.

Punkt SE:s läsare har mejlat in förslag på saker de stör sig på. Inte helt oväntat retar sig många på slappa hundägare som inte orkar plocka ut efter vovvarna.

Vad är egentligen det mest irriterande i Malmö? Ta chansen att rösta fram det du stör dig mest på.

Om bajset:

Det finns så mycket hundbajs på Malmös gator/trottoarer så det är inte klokt. Runt Södervärn och Möllevångstorget är det inte bara små bajskorvar utan stora högar. Sen trampar folk i dessa bajshögar och drar runt det längs gångbanor och mammorna med sina barnvagnar få åka slalom mellan högarna för att inte tala om alla synskadade.

Kylli

Om skräp och festivaler:

Malmöfestivalen har överlevt sig själv med råge och är en slags krampaktig ”Kiviks marknad i stan” som socialdemokraterna slänger ut som ett fläskben åt Malmöborna. Där bodknoddarna erbjuder en aldrig sinande ström av krimskrams och ”mat” som man dagligen hittar i vilket gatukök eller i vilken medioker lunchrestaurang som helst. Men nu till dubbla priset! Lägger man till all nedskräpning, allt oväsen och all kriminalitet som går hand i hand med ”festivalen” så blir saken ännu mer klar och befogad: Lägg ner eländet!

Johan