”F-n vad störigt”

Det här retar sig helsingborgarna på - rösta du också!

Lapplisor, felaktig rondellkörning och skräp på gatan. Störiga saker tycker helsingborgarna.
NYHETER

Moderaterna, dåligt trafikvett och för få parkeringsplatser. Det är några av sakerna som helsingborgarana stör sig på - och vill ha åtgärdade under 2007.

Mejlen på vad helsingborgarna stör sig på i sin stad strömmade in. Mest upprörde dåligt trafikvett. Förare som inte blinkar och folk som inte känner till rondellregler visades ingen pardon av aftonbladet.se:s läsare.

Anders skriver: Jag blir skogstokig vareviga morgon på att folk kör helt emot de uppsatta reglerna i rondellen vid Hotell Horizont, vid den södra infarten till HBG.

Jonas skriver: Folk som inte klarar av att blinka rätt i rondell utan blinkar vänster när dom kör ur en rondell så står man och väntar och tror dom ska fortsätta i rondellen.

Fler parkeringsplatser

På frågan vad helsingborgarna ville få bort innan 2007 var slut, hamnade parkeringsvakter och moderater högt på listan. Och på frågan vad som skulle tillkomma svarade man fler parkeringsplatser.

Anna skriver: Jag har stört mig på är hur dåligt planerad parkeringen vid Fria bad är. Längs vägen står det hur mycket bilar som helst. Både vägen och trottoaren är bred så varför kan man inte låta folk parkera snett upp på trottoaren eller ut på vägen så att fler bilar får plats?

Elisabet skriver: Det jag stör mig mest på i Helsingborg är att det finns så få parkeringsplatser på Tågaborg/Stattena.

Var med och rösta vad du tycker är mest irriterande!