Fett gott, Hanna Larsson Konditori

Korad att ha bästa semlan i Karlstad

NYHETER

Sluta leta, Karlstadbor.

Enligt aftonbladet.se:s läsare så finns den godaste semlan på Hanna Larsson Konditori.

– Ja, naturligtvis, säger Göran Åhs, ägare av konditoriet.

Från deg till semla Äkta vispad grädde och ingen blåsmaskin är receptet på framgång för semlorna på Hanna Larsson konditori.

Efter många mejl och övertygande argument så är vinnaren av Karlstads Bästa Semla korad. Med tre gånger så många mejl som de andra så var det Hanna Larsson Konditori som vann.

– Kvalitet brukar alltid ge resultat i längden. Och duktiga medarbetare, säger Göran Åhs.

Han har varit på konditoriet i 45 år, så han vet hur en riktig bulle ska bakas och vad som gör att den har det lilla extra.

– Det är äkta råvaror från bulle till grädde. Och så vispar jag grädden. Många andra blåser den med maskin, men det blir mest luft då, säger Göran Åhs.

Börjar baka klockan ett på natten

Konditoriet beräknar att sälja minst 4000 semlor under fettisdagen, 1000 är redan beställda. Och tycker du att det är synd om dig om du måste kliva upp tidigt ibland? Tänk då på Göran Åhs och hans bagare som kliver upp vid ett på natten för att börja baka semmelbullar för fettisdagen.

...och här är andra populära semmelställen

Enligt aftonbladet.se:s läsare

Frida Sjödin