Dagens namn: Severin, Sören
STÖRST I SVERIGE - 3,5 MILJONER LÄSARE VARJE DAG
Startsidan / Nyheter

Madde finast i kungens sal

    Madeleine var balens drottning på kung Haralds 70-årsfest, trots att hon återanvände sin Nobelblåsa.

    Nästan alla Europas kungligheter var där – utom danska drottningen Margarethe som nyss opererat sitt knä. Här fanns också kungligheter från Storbritannien och Spanien, och den höggravida prinsessan Maximá av Nederländerna.

Prinsessan Madeleine: Återanvände sin senaste Nobelklänning. Till sitt blonda utsläppta hår bar hon ett av kungahusets privata diadem.

 

Kronprinsessan Victoria: En klänning i en vacker lila ton som visar hennes vältränade kropp. På huvudet stråldiademet som kom till Sverige genom hennes namne drottning Viktoria.

 

Drottning Silvia: Den bruna klänningen sydde hon upp när den franske presidenten Chirac var på statsbesök i Sverige 2000. Och som vanligt hade hovfrisören Peter Hägelstam skapat en fantastisk frisyr.

 

Kronprinsessan Mette-Marit: Har ofta kritiserats men fick nästan in en fullträff i går. Hon var söt som socker i en rosa klänning med vit topp.

Prinsessan Maximá: Höggravid och som vanligt supersnygg gjorde den holländska prinsessan storartad entré. Till den vackra grönfärgade klänningen hade hon en tiara med pärlor som tillhör svärmor Beatrix.

 

Kronprinsessan Mary: Brukar vara jättesnygg, men hennes vinröda sammetsklänning känns tråkig. På huvudet bar hon samma tiara som vid sitt bröllop med kronprins Frederik.

 

Prinsessan Märtha Louise: Brukar ibland ta stora risker och experimentera med sina kläder. Den här gången var hon konventionell och hade en klassisk prinsessklänning och privata smycken.

Drottning Sonja: Håller alltid drottningstilen. På makens fest bar hon en ny grå klänning och de berömda norska smaragderna.

 

President Tarja Halonen: Hennes galakläder känns aldrig roliga. Ett extra plus får hon för den fina ljusblåa nyansen.

 

Prinsessan Anne av England: Hennes klädintresse verkar obefintligt och det syns. På Haralds fest bar hon en vit klänning med en märklig stor krage.

SENASTE NYTT

Nyheter

Visa fler
Om Aftonbladet