Kvinna överfallen i Limhamn – igen

NYHETER

Malmö (TT)

En kvinna, som var ute med sin hund, överfölls vid 21-tiden på tisdagskvällen av en knivbeväpnad man i stadsdelen Limhamn i Malmö.

– Kvinnan blev nedslagen av en joggande man och man har hittat ett stickmärke på henne, säger Lotta Bengtsson på Skånepolisens länskommunikationscentral till TT.

Kvinnan fick hjälp av en förbipasserande att ta sig hem och väl där larmades polisen. Hon har förts till Universitetssjukhuset Mas i Malmö för omplåstring.

För en månad sedan inträffade en liknande händelse vid Sibbarps kallbadhus i Limhamn. Den gången knivhöggs en kvinna i magen när hon var ute och rastade sin hund. Polisen rubricerar det ärendet som mordförsök, men vet ännu inte vem som begått dådet.

Tre polispatruller spanade på tisdagskvällen efter den joggande knivmannen. Strax före klockan 24.00 hade sökandet inte gett något resultat.

Efter tisdagens överfall söker polisen en man i 20-40 årsåldern, 180-190 centimeter lång, som vid angreppet var klädd i ljusa jeans, svart luvtröja, utan luva, svart mössa och ljusa skor.

TT, Daniel Boman