Skyddstillsyn för Outlaws-inbrott

Bandidosmedlemmen slipper fängelse för inbrott

Foto: Scanpix
Här grips medlemmarna i Bandidos efter en vild biljakt. De är då misstänkta för att ha brutit sig in i mc-klubben Outlaws lokaler.
NYHETER

Den 32-årige Bandidosmedlemmen från Värmland dömdes på torsdagen till skyddstillsyn och 80 timmars samhällstjänst för inbrottet i Outlaws lokaler i februari.

Fem fönsterglas och två dörrar sparkades eller slogs sönder. Dricksglas, porslinskoppar och en tv krossades och ett kylskåp försördes vid inbrottet i mc-klubben Outlaws lokaler den 18 februari i år.

Värmlänningen stod åtalad för stöld, skadegörelse och olovligt innehav av farligt föremål. Han, tillsammans med sex andra Bandidosmedlemmar, bröt sig in hos Outlaws mitt på dagen och polisen fick tag på dem efter en biljakt i 170 kilometer i timmen.

Knogjärn och hammare

32-åringen ska även ha haft två basebollträn, tabletterna Cialls och Viagra med sig vid inbrottet. En person hade med sig knogjärn och hammare och var klädd i en skyddsväst för att själv inte komma till skada. Värmlänningen döms till skyddstillsyn och 80 timmars samhällstjänst medan de andra fick domar som fängelse i tre månader, fem månader, nio månader och skyddstillsyn.

Tidigare artikel

Frida Sjödin

ARTIKELN HANDLAR OM