Singel-Hanna: ”Hon försöker exponera varje del av sig själv”

NYHETER

Vi är the misfits. Min kompis säger det när vi efter några öl hamnat på Stureplan. Vi vet inte vart vi ska ta vägen. Vi ser inget vi vanligtvis skulle spana på. Vi förstår inte tjusningen. Går in på Riche. Musiken är sinnessjukt hög och en tjej i grön klänning dansar som besatt.

Hon bänder sig febrilt åt alla håll för att exponera varje del av sig själv. Vi tackar tjejen för upplevelsen. Vi skulle aldrig få se något liknande runt Medis. Går vidare till the Soap bar men lockas inte in. Hinner ändå notera att alla killarna där har vita gympadojor och tjejerna långkalsonger. Gärna grå med en lång vit tröja till. Eller vice versa. Går vidare till Anna Khan. Stannar - trots extrem temperatur. De har ju goda kaneldrinkar. Sitter länge på det mysiga stället på Riddargatan. Och vi är inte de enda som ser dess potential som första-dejten-ställe.

Ett gulligt par sitter och förhör varann om allt man vill veta som nykär. Vi konstaterar att det var länge sen någon av oss intresserade sig så mycket för en kille. När paret börjar hångla avslutar vi vår utflykt till det okända. Stureplan var inte för oss och det är trettioårs kalas i morgon. På Söder - thank God.

Singel-Peter: ”Nummer tre tackar nej – min bror också”