Singel-Hanna: ”Han är större än Eiffeltornet”

NYHETER

Han är halvpappa till en fyraåring. I min värld är det större än att ha designat Eiffeltornet. På gymnasiet var han det finaste jag sett - ett rekord som tydligen står sig.

Han drar upp vår sista och enda date. Jag låtsas inte om det, för det kvittar nu. Tittar på hans härliga minspel. På hur han rör sig. Avundas småbarnsmamman som får se det jämt. Han och jag hade varit bra ihop. Vi hade kunnat skaffa egna barn någon gång. Men så blev det inte.

Vi röker, vi dricker kaffe, vi dricker vin, vi pratar lite mer. Men producerar barn gör vi inte.

Känner mig primitiv och missunnsam. Tycker det är för jävligt att både han och de två andra jag kan tänka mig på festen är upptagna.

Min bästa vän säger till mig att jag är kräsen och att ingen kille som kommer i min väg kan möta upp det. Hon tycker det är bra. Hon vill inte att jag ska nöja mig. Men det är en klen tröst just nu.

För allt jag kan tänka på är fyraåringen som lyckats få en underbar halvpappa. Och hur kär man måste vara för att sitta med någon annans barn vid frukostbordet varje morgon.

Jag får ofta höra att jag inte har tid för killar. Vad de inte förstår är att det är han som inte har tid för mig. Eftersom det är så hektiskt i lekparken.

Singel-Peter: ”Jag svarar inte på hennes sms”