”Det är som en orgasm”

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

NYHETER

Kjell Eriksson, 30, programledare "Menduro", TV 3:

Foto: TV 3
”Menduros” programledare Kjell Eriksson börjar kvällen på Gröna Lund och slutar den på efterfest.

Jag börjar med att köpa en bag-in-box på Systemet, vad jag ska med den med visar sig senare.

Sen blir det Gröna Lund. Jag vill åka Tilt, det är som en orgasm att åka den. Det kittlar från knäna längs ryggraden och upp och ner och tillbaka. Man får glädje, kraft och energi, det är en bra uppladdning. En gång åkte jag åtta gånger i följd.

Efter den den vertikala resan vill jag ha en horisontell så jag tar en taxi. Det finns så trevliga taxichaufför och de brukar fråga mig om saker som de hört mig prata om på radio.

På Indian Inn vid Horns-tull äter jag en Chicken Tikka Sizlar och bjuder även en kompis. Det är det enda jag beställer, vågar inte prova något annat. Det är dumt att äta saker man inte känner till, man vet aldrig om det är ens sista måltid.

Jag är inte så jättemycket utemänniska och föredrar hemmafester, men om man vill hitta nåt mellanting så är Judith och Bertil bra. Det är lite svängdörrs-känsla där, det känns lite kontinentalt. Dricker rött vin, cola light och kaffe här.

Jag älskar efterfester och ringer och sms:ar in mina kompisar till mitt kontor. . Nu använder jag min bag-in-box, folk blir som tokiga av såna. Jag inhandlar även lite ingredienser på 7-eleven, för ibland bakar jag på efterfester. En trisslott blir det också.

Notan

Sofia Larsson