Äntligen helg!

NYHETER

Varje vecka ger Aftonbladet Stockholm dig sköna idéer om vad du kan göra i helgen.

Tore Kullgren, 26, FCZ-stjärna och student. Vad gör du i helgen?

Namn: Tore Kullgren Ålder: 26 år Yrke: Studerar teknisk fysik på KTH. Tv-stjärna. Bor: Lidingö Familj: Mamma, pappa och lillebror Inkomst: Mycket varierande Aktuell: Deltagare i ZTV:s succé ”FCZ” som i måndags tilldelades tv-priset Kristallen för årets realityprogram. Tränar nu inför nästa säsong av ”FCZ”. Deltar i Fysikalens studentspex ”Ossman” på Boulevardteatern. Foto: Sven-Olof Englund

FREDAG

Jag deltar i Fysikalens spex på Boulevardteatern. Det heter ”Ossman” och handlar om Turkiet. Föreställningen börjar 18.30 och jag håller i pausunderhållningen. Efter det går jag och mina vänner från KTH till någon av studentpubarna, kanske på Karolinska institutet eller Stockholms universitet, beroende på vad som händer där. Det är ofta bättre stämning på studentpubarna än på många ställen i stan.

LÖRDAG

Jag äter frukost hemma och åker sedan direkt till teatern. Vi har en matinéföreställning klockan 14. Lunch

måste vi få i oss, så vi äter någon typ av snabbmat på Söder. Jerusalems kebab är min favorit. Efter föreställningen åker vi direkt till KTH där vi har slutfest, med middag. Efter det går vi nog vidare. Då blir det KGB, som är ett bra hak att hänga på. Går vi ut på Söder blir det Kvarnen eller 54. Jag gillar East på Stureplan också, men dit får jag inte med mina KTH-kompisar.

SÖNDAG

Då är jag mest hemma på Lidingö. Jag

umgås nog en del med mina föräldrar. Om jag skulle få för mig att åka och fika blir det på Prego eller Snurran som ligger i närheten av KTH. Jag går inte mycket på bio, men skulle nog kunna tänka mig att gå och se några andra spexföreställningar. Annars tycker jag om att hålla mig ensam på söndagar. Jag har precis skaffat hela Pushertrilogin på dvd och den ska jag titta på.

Här hittar du haken

Vad ska du göra i helgen?

Sammanställning: Rebecka Franzén, Aftonbladet