”Skydda er från de kalla högervindarna!”

Maria Wetterstrand hyllades i Eftersnack

NYHETER

Valet närmar sig med stormsteg. Temperaturen i TV 4:s valdebatt var hög. Det märktes även i kvällens Eftersnack.

– Slutdebatterna är underhållning som en spännande fotbollsmatch, skrev Nicke V.

Många tyckte att miljöpartiets Maria Wetterstrand var den som klarade sig bäst av partiledarna.

”Wetterstrand var ju bäst! En sån glöd hon hade ikväll, helt underbar” tyckte Miguel. Kitte höll med. ”Hjärna och hjärta! Jag är imponerad av Maria Wetterstrand! Hon har ett knivskarpt intellekt och kan svara på det mesta. Hon har visioner och hon har moral. Hon ser helheten och sätter inte grupper mot varandra. Hon är den riktigt skarpa hjärnan i debatten. Dessutom har hon hjärta! En bra kombination tycker jag”.

”Man bara väntar på att spektaklet ska brytas av en fruktstund”

Den starka medvind som alliansen haft fick visst mothugg i torsdagskvällens Eftersnack. ”När man får det svart på vitt ser man hur högeralliansen tror sig kan skapa arbeten enbart genom att göra det bättre för de som redan är rikare än medelklassen. Jag ser allvarligt talat ingen skillnad på nya moderaterna och det parti som styrdes av Bo Lundgren” menade narcissist.

”Skydda er från de kalla högervindarna...” skrev molly. ”Generellt så har utfrågningarna av alliansen varit så slappa och medhållande så man bara väntar på att spektaklet ska brytas av en fruktstund - a la dagis” tyckte gaydar.

Reinfeldt fick högst betyg

Men i omröstningen på aftonbladet.se var det moderaternas Fredrik Reinfeldt som fick högst betyg (3.3). Lars Ohly (1.9) föll däremot inte läsarna i smaken.

”Har röstat på sossarna tidigare. Men kommer att rösta på Moderaterna i år är så trött på sossarnas skitpolitik  under alla år dom bestämt så har det ju inte hänt så mycket. Sämre i skolorna och för våra äldre” tyckte Mick.

”Jag kommer INTE rösta  på någon av de stora partier som är med i slutdebatten. Nä det är dax för något nytt.. Dax att röra om lite.. för mig blir det med Junilistan” skrev fyran.

Sandra Wejbro