”Jag var med i BK Flamman”

Du får tusen spänn - hur bränner du dem på stan i kväll?

NYHETER

Veronica Maggio, 25, artist:

Foto: fredrik skogqvist
Veronica Maggio visar vart skåpet ska stå i bowling innan hon efter några öl drar till Söder på efterfest.

Jag startar på Beyond Retro och köper en liten svart klänning. Annars kommer jag att våndas över att jag inte har nåt i min garderob. Ringer några kompisar och bjuder hem dem, köper med mig en flaska vin på vägen hem.

Mina vänner dyker upp och vi dricker upp mitt vin. Sen kliar det i fingrarna och vi vill aktivera oss, så vi går till Birka bowling och spelar.

Bowling är mitt lilla ess i rockärmen, när jag var tio så var jag med i BK Flamman. Det var ett gäng tanter och jag som spelade, jag var rätt bra. Men den infon låter jag inte mina motspelare veta. Mitt lag vinner såklart.

Sen sticker vi iväg till Peppar och äter den bästa sydstatsmaten. Den känns inte så nyttig men den är väldigt, väldigt god, som cornbread och jambalaya.

Vi vill aktivera oss lite mer, så vi sticker till Tranan. Det andra laget vill ta revansch så vi spelar flipper. Jag är helt värdelös på det, så vi får stryk. Vi dricker öl och hänger här ett litet tag.

En kompis har en fredagsklubb på Restaurangen så jag kollar på hans senaste artistupptäckt som uppträder. Det är Till slut blir jag lurad till Söder med löften om kebab på Folkets kebab och efterfest.

Notan

Sofia Larsson

ARTIKELN HANDLAR OM