Singel-Peter: ”Hångla, hångla, hångla”

NYHETER

Hångla, hångla, hångla. Jag kan inte stoppa min hjärna, det är så den tänker när vi sitter och äter kina-lunch på Grev Turegatan och jag tittar henne i ögonen. Undrar vad hon tänker, tänker jag när vi sitter där och pratar om att tappa bort dyrbara saker på krogen, hennes rökvanor och om att åka på utflykt till förorten.

Undrar om hon också tänker hångla, hångla, hångla. Nej, jag tror inte det. Hon har ju kille, så hon får ju inte tänka det. Eller tänka det får hon ju. Men inte göra det. Åtminstone inte med mig. Det är synd tänker jag. Jag gillar henne, trots att hon är lite för ung för mig. Undrar om det är för att hon är tvilling. Jag tror inte på horoskop-hokus-pokus, men av någon anledning så är de flesta jag attraheras av födda i tvillingarnas tecken. Mina två senaste flickvänner har båda varit tvillingar. Weird.

Vi går en kort promenad efter lunchen och sätter oss på trappstegen vid Nybroviken och jag säger att det skulle vara härligt att åka båt. Hon håller med men tycker att det är för mycket jobb med båt, hennes kille har en. Såklart.

Det är det jag alltid sagt, båtmänniskor är lite lyckligare människor.

Han har båt. Och henne.

Jag har ingenting.

Singel-Hanna: ”Han frågar om han får sova hos mig ”